Beurstijden

Openingstijden aandelenbeurs Nederland

Openingstijden beurs nederlandAandelen kopen in Nederland? De openingstijden van de aandelenbeurs Nederland zijn niet altijd het zelfde. Er zijn enkele dagen waarop de beurs in Nederland gesloten blijft of open is met aangepaste openingstijden, deze dagen worden verderop deze pagina weergegeven. De aandelenbeurs Euronext Amsterdam openingstijden zijn verder het hele jaar het zelfde. Daarnaast staan hieronder enkele beursbrokers weergegeven waarmee je online orders kunt plaatsen op de effectenbeurs van Nederland. Zodra de openingstijden van de beurs in Nederland veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen onder openingstijden aandelenbeurs Nederland.

De openingstijden aandelenbeurs Nederland (Euronext Amsterdam, de AEX, de AMX en de ASCX) zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot en met 17.30 uur. 

Dagen waarop de Nederlandse beurs gesloten blijft

Alle gesloten handelsdagen en dagen met aangepaste openingstijden

Met welke broker koopt u aandelen op de Nederlandse beurs?

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
rabobank0,05 % (kwartaal)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
abnamro0,18 % (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 04-12-2018

Advies over het handelen op de Nederlandse beurs?

Laat u adviseren door de professionals van Beleggers Belangen, waardoor u verstandige keuzes maakt op de Nederlandse beurs. Ontvang nu korting op dit wekelijkse tijdschrift. Geniet iedere week van de nieuwste inzichten over het handelen op onder andere de Nederlandse beurs.

De officiële website van de beurs in Nederland:

www.euronext.com/nl 

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven qua openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld waaronder de openingstijden van de Aandelenbeurs Nederland.