Beurstijden

Welke aandelen kopen?

Welke aandelen moet ik echt kopen? Welke aandelen kopen in 2019? Dat is een vraag die een groot deel van beleggend Nederland stelt. Veel beleggers hebben wel een aandelen tip van de dag. Zo af en toe lijkt iedereen te weten welke aandelen gaan stijgen. Beleggers prijzen op het internet regelmatig bedrijven aan. Het is van belang dat u de sector waarin het bedrijf zich bevind goed begrijpt. Daarnaast is het van belang dat u goed onderzoek doet naar de resultaten en het toekomstperspectief van een bedrijf. Loop niet zomaar achter een koop advies van een ander aan, terwijl diegene belangen heeft in een bedrijf.

Welke aandelen kopen in 2018

Vaak is het verstandig om u te laten adviseren door professionals bij het uitzoeken van aandelen. Belegt u bijvoorbeeld in aandelen voor de lange termijn? De markt verandert snel. Het is helpend om bijvoorbeeld een boek te kopen over beleggen. Beleggen kun je zelf 2018 is een boek met advies voor 2018. Daarnaast kunt u een abonnement nemen op Beleggers belangen. Dit is een organisatie die u maandelijks actuele tips geeft over beleggen. Er zijn zoals u ziet verschillende manieren om aan adviezen te komen. Indien u aandelen koopt via Binck ontvangt u als klant in de webapplicatie van Binck adviezen over het kopen en verkopen van specifieke aandelen. Zo kunt u zoeken naar de beste aandelen op dit moment.

Welke aandelen kunt u kopen voor de korte termijn?

Welke aandelen kopenWelke aandelen gaan stijgen? Welke aandelen u kunt kopen voor de korte termijn wijzigt met de dag. Bedrijven verassen beleggers regelmatig met nieuws, resultaten en verwachtingen. Vandaar dat u bijvoorbeeld vanuit een account bij Binck dagelijks adviezen krijgt over verschillende bedrijven. Binck gebruikt hiervoor informatie van verschillende analisten die werkzaam zijn bij verschillende instellingen.

Goede actuele adviezen gevonden? Gebruik dit moment

Weet u welke aandelen u wilt aanschaffen? Zoek deze aandelen op bij een broker die bij u past. Via aandelen kopen vindt u meer algemene informatie over beleggen. Welke aandelen u vervolgens aankoopt is afhankelijk van uw eigen onderzoek. Neem uw besluit niet overhaast. Dit geld zowel voor welke aandelen u koopt als voor de broker waarmee u uw uiteindelijke keuze definitief maakt.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% p/m€ 0,00€ 8,00Aanmelden
rabobank0,05 % (kwartaal)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
abnamro0,18 % (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 09-08-2018

Koopadvies welke aandelen gaan stijgenWelke aandelen gaan stijgen

Welke aandelen kopen? Welke aandelen gaan stijgen? Welke aandelen kopen in 2018? dat zijn de vragen die iedere belegger zich afvraagt. Zoals bovenstaand beschreven is professioneel advies en eigen onderzoeken van belang voordat u een keuze maakt. Laat u niet te snel ompraten door vrienden, bekenden of mensen op een beleggingsforum. Veel beleggers geven aan welke aandelen gaan stijgen. Meestal hebben deze beleggers een eigen belang in dit aandeel en promoten ze deze aandelen uit enthousiasme of om de koers te beïnvloeden. Stap dus niet zomaar in na ieder koopadvies over aandelen, maar ga opzoek naar goed aandelen koopadvies.

Koop advies?

U kunt er ook voor kiezen om uw aandelen uit te laten zoeken door een vermogensbeheerder. U kunt bijvoorbeeld gezamenlijk met een vermogensbeheerder een risicoprofiel bepalen. Zodoende kiest uw beheerder vervolgens welke aandelen u het best kunt kopen. Hierbij is het natuurlijk mogelijk om aan te geven in welke sectoren u wel of niet wenst te beleggen. Zelfstandig keuzes maken is vanzelfsprekend goedkoper. U heeft bij de meeste vermogensbeheerders een flink kapitaal nodig om aanspraak te maken op deze manier van aandelen kopen. Desondanks hoeft u zich dan niet meer druk te maken over de vraag: Hoe koop ik aandelen? Welke aandelen u koopt wordt namelijk grotendeels door de vermogensbeheerder besloten.