Beurstijden

Welke aandelen kopen lange termijn

welke aandelen kopen voor de lange termijn? Beleggers die kijken naar de toekomst, zoeken naar goede lange termijn aandelen. Lange termijn beleggen heeft veel te maken met visie. Niet iedereen kan zich dan ook vinden in dezelfde lange termijn adviezen. Ten eerste is het belangrijk dat u de sector waarin u gaat beleggen goed begrijpt. Zo bent u op de hoogte van de ontwikkelingen en weet u welke kansen en risico’s er aan de horizon liggen. Het is helpend om u te laten adviseren door professionals, aangezien het lastig is om elke sector echt goed te begrijpen. Toch blijft het daarnaast ook mooi om naast deze toekomst adviezen, uw eigen visie op de werkelijkheid en de toekomst vast te houden. Deze combinatie geeft u de mogelijkheid om aandelen te kopen voor de lange termijn. Lange termijn aandelen waar u daadwerkelijk met vertrouwen achter kunt staan.

Goede lange termijn aandelen

Aandelen kopen voor lange termijnBovenstaand staat beschreven hoe u kunt komen tot een keuze als u opzoek bent naar aandelen voor de toekomst. Zo kunt u met uw vermogen investeren in de toekomst van deze bedrijven. Zijn deze bedrijven het waard om in te investeren? U kunt kijken naar de verwachte beurskoersen, maar u kunt ook kijken naar de toekomstige rol en positie van het desbetreffende bedrijf in de maatschappij. Er zijn beleggers die kiezen voor iets minder rendement, maar tegelijkertijd wel voor maatschappelijk verantwoorde bedrijven. Ook voor het kiezen van de juiste aandelen voor de lange termijn komt het dus neer op goed advies en uw eigen visie.

Lange termijn beleggen advies

Spreiden is het belangrijkste advies voor het beleggen op lange termijn. Bij het beleggen op lange termijn is het van belang dat u inzet op meerdere bedrijven. Op deze manier worden uw risico’s gespreid. Af en toe vallen grote bedrijven plots om vanwege schandalen of slecht nieuws. Verder kunt u spreiden in verschillende sectoren. Zodoende maakt u uw portefeuille bestand tegen slechte sectorgerelateerde omstandigheden.

Aandelen kopen voor de lange termijn

Heeft u één of meerdere keuzes gemaakt? U kunt deze aandelen voor de lange termijn aanschaffen via een broker. Onderstaand worden enkele van de grootste brokers op de beurs met elkaar vergeleken op het gebied van de kosten die in rekening worden gebracht.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
rabobank0,05 % (kwartaal)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
abnamro0,18 % (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 11-09-2018

Over de pagina welke aandelen kopen lange termijn

Welke aandelen kopen voor de lange termijn? Beurstijden probeert u een gedegen beleggingsadvies te geven, zonder in te gaan op specifieke koopadviezen. Zodoende staat hier niet een kooplijst voor de toekomst, maar probeert Beurstijden u te helpen met uw aandelen keuze voor de lange termijn.