Beurstijden

Openingstijden beurs Amerika

openingstijden beurs amerikaDe openingstijden van de aandelenbeurzen van Amerika zijn niet altijd het zelfde. Er zijn enkele dagen waarop de de beurzen in Amerika gesloten blijven of open zijn met aangepaste openingstijden, deze dagen worden verderop deze pagina weergegeven. De openingstijden van de beurs in Amerika zijn verder het hele jaar het zelfde. Daarnaast staan hieronder enkele beursbrokers weergegeven waarmee je online orders kunt plaatsen op de Amerikaanse effectenbeurs. Zodra de openingstijden van de beurs in Amerika veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen onder openingstijden beurzen Amerika. Zo kunt u aandelen kopen binnen de openingstijden op de beurzen in Amerika.

De openingstijden van de beurzen in Amerika (New York Stock Exchange (NYSE) en NASDAQ) zijn buiten de dagen met aangepaste openingstijden om van 9.30 uur (15:30 Nederlandse tijd) tot 16.00 uur (22:00 Nederlandse tijd).

Dagen met aangepaste openingstijden in Amerika

Alle gesloten handelsdagen en dagen met aangepaste openingstijden

Met welke broker koopt u aandelen op de Amerikaanse beurs?

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 0,50Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00$ 5,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 03-07-2020
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de beurs in de Verenigde Staten.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Officiële websites:

Dow Jones:
www.djindexes.com

S&P 500:
www.standardandpoors.com

Nasdaq:
www.nasdaq.com

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven qua openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld. Verder houden wij u graag op de hoogte over boeken over beleggen. Op deze pagina vindt u alles over de openingstijden van de beurs in Amerika.