Beurstijden

Openingstijden beurs Amerika

openingstijden beurs amerikaDe openingstijden van de aandelenbeurzen van Amerika kunnen af en toe wisselen. Er zijn enkele dagen waarop de de beurzen in Amerika gesloten blijven of open zijn met aangepaste openingstijden. De openingstijden van de beurs in Amerika zijn verder het hele jaar het zelfde. De openingstijden van de beurzen zijn op Beurstijden omgerekend naar de Nederlandse tijd. Zodra de openingstijden van de beurs in Amerika veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen onder openingstijden beurzen Amerika. Zo weet u wanneer u aandelen kunt kopen binnen de openingstijden op de beurzen in Amerika.

Wat zijn de openingstijden van de Amerikaanse beurs?

De openingstijden van de beurzen in Amerika (New York Stock Exchange (NYSE) en NASDAQ) zijn buiten de dagen met aangepaste openingstijden om van 9.30 uur (15:30 Nederlandse tijd) tot 16.00 uur (22:00 Nederlandse tijd).

Wanneer kan ik aandelen kopen op de Amerikaanse beurzen?

U kunt aandelen kopen op de Amerikaanse beurs op het moment dat de beurzen geopend zijn. Het is verstandig om te weten wanneer er sprake is van aangepaste openingstijden. Zodoende wordt u niet verrast door een plots gesloten Amerikaanse beurs. Met de onderstaande gespecialiseerde brokers kunt u binnen de openingsuren aandelen kopen op de Amerikaanse beurs.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 0,50Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00$ 5,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
0,18% (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden

(ABN AMRO klanten)

* Gegevens bijgewerkt per 08-09-2020
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de beurs in de Verenigde Staten.
* Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen.

Dagen waarop de beurs in Amerika gesloten blijft

De Amerikaanse beurzen zijn ieder weekend in het jaar gesloten. Daarnaast zijn de beurzen in de Verenigde Staten doordeweeks af en toe gesloten of open met aangepaste openingstijden. Meestal zijn het feestdagen die zorgen voor gesloten handelsdagen of het eerder sluiten van de beurzen. Tegelijkertijd is het niet zo dat iedere feestdag zorgt voor aangepaste openingstijden. Onderstaand vindt u een overzicht met aangepaste openingstijden in 2020. Op Beurstijden kunt u ook de aangepaste openingstijden van de overige beurzen terugvinden.

DatumAanpassingReden
26 november 2020geslotenThanksgiving Day
27 november 2020gesloten vanaf 13.00 lokale tijd (19:00 Nederlandse tijd)Thanksgiving Day
24 december 2020gesloten vanaf 13.00 lokale tijd (19:00 Nederlandse tijd)Kerstdagen
25 december 2020geslotenKerstdagen
1 januari 2021geslotenNew Years Day

Blijf op de hoogte van aangepaste openingstijden in Amerika

U kunt zich aanmelden voor de gratis dienst van Beurstijden. De beurzen in Amerika hebben andere openingstijden en gesloten handelsdagen dan de overige beurzen. Niet iedere beurs is op het zelfde moment gesloten. Wij houden u op de hoogte zodra er openingstijden structureel wijzigen of als de openingstijden worden aangepast. Zodoende bent u altijd op de hoogte van onder andere de openingstijden van de Dow Jones, S&P 500 en de Nasdaq.

Beurstijden helpt u als de Amerikaanse openingstijden veranderen

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van de  openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld. Hieronder vallen natuurlijk ook de openingstijden van de aandelenbeurzen in Amerika. Zodra er openingstijden wijzigen proberen wij dit zo spoedig mogelijk aan te passen en door te geven via onze gratis dienst.