Beurstijden

Wat zijn de openingstijden van de DAX beurs Duitsland?

Openingstijden DAX beurs duitslandDe openingstijden van de DAX zijn niet altijd het zelfde. Er zijn enkele dagen waarop de beurs in Duitsland gesloten blijft of open is met aangepaste openingstijden, deze vind u verder op de huidige pagina. De DAX openingstijden zijn verder het hele jaar het zelfde. Daarnaast staan hieronder enkele beursbrokers weergegeven waarmee je online orders kunt plaatsen op de aandelenbeurs van Duitsland. Zodra de openingstijden van de effectenbeurs in Duitsland veranderen zullen we dit zo spoedig mogelijk aanpassen onder openingstijden beurs Duitsland.

De openingstijden van de beurs in Duitsland (onder andere de DAX) zijn van 09.00 uur (Nederlandse tijd) en sluit om 17.30 uur (Nederlandse tijd).

Dagen waarop de DAX gesloten blijft

Alle gesloten handelsdagen en dagen met aangepaste openingstijden

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
rabobank0,05 % (kwartaal)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
abnamro0,18 % (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 19-03-2019

Advies over het handelen op de Duitse beurs?

Laat u adviseren door de professionals van Beleggers Belangen, waardoor u verstandige keuzes maakt op de Duitse beurs beurs. Ontvang nu korting op dit wekelijkse tijdschrift. Geniet iedere week van de nieuwste inzichten over het handelen op onder andere de DAX.

Officiële website:

www.deutsche-boerse.com

Beurstijden.nl probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven qua openingstijden van de aandelenbeurzen op de wereld waaronder de openingstijden van de beurs in Duitsland.

[/full]