Beurstijden

CFD Handel in grondstoffen en cryptocurrencies

Maak op een eenvoudige manier kennis met het handelen in grondstoffen en Crypto’s. Via CFD brokers kunt u handelen in grondstoffen als goud en zilver en cryptocurrencies als Bitcoin en Ethereum. Ook met CFD grondstoffen en crypto handel kunt u met een kleinere inleg grotere winsten boeken. U kunt er namelijk voor kiezen om uw inleg te vermenigvuldigen.

Voordelen van CFD handel

  • U kunt met een klein bedrag beleggen en relatief grote rendementen behalen. Zo kunt u bij BUX tot maximaal 20 keer uw inzet laten vermenigvuldigen.
  • U kunt al met een klein bedrag handelen.
  • U kunt bijvoorbeeld bij Bux niet meer verliezen dan het bedrag dat u gebruikt om een positie te openen.
  • U kunt handelen in de individuele beursgenoteerde bedrijven en op de indexen.
  • U kunt inzetten op een stijgende koers (long) en u kunt inzetten op een dalende koers (short).

Nadelen van CFD handel

  • Op het moment dat u gebruik maakt van een verdubbelaar kan uw verlies ook sneller oplopen. Pas zodoende goed op met de hoogte van de verdubbelaar en beleg niet met geld wat u niet kunt missen.
  • Veel particuliere beleggers verliezen meer met CFD handel dan ze winnen. Het kan zo zijn dat uw positie gesloten wordt omdat uw ingelegde vermogen op is of dat u niet voldoende geld op uw rekening/account heeft staan om de positie open te houden. Zo geeft BUX eerlijk weer dat 75,9% van de retail CFD beleggers geld verliest.
  • U wordt geen eigenaar van het onderliggende product.

Handelen In grondstoffen met een CFD broker

Met behulp van de onderstaande gespecialiseerde CFD brokers kunt u handelen in grondstoffen en cryptocurrencies. Check bij het aanmelden altijd de voorwaarden van de door u gekozen broker.

BrokerOmschrijvingAanmelden
buxBUX is de Nederlandse broker, gespecialiseerd in CFD handel met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app.Aanmelden
Bij eToro kunt u het handelsgedrag van succesvolle en ervaren handelaren bekijken en automatisch kopieëren.Aanmelden
Betrouwbaar, eenvoudig, innovatief. Sluit u aan bij de miljoenen mensen die al met Plus500 handelen.Aanmelden