Beurstijden

Welke aandelen kopen in 2019?

Welke aandelen kopen in 2019Welke aandelen kopen in 2019? Ook in 2019 zijn er weer nieuwe kansen op de beurs. Belegt u voor de korte of lange termijn in 2019? In 2019 gaat er weer voldoende gebeuren en hier kunt u op anticiperen. Er zijn meerdere manieren waarop u dit kunt doen. Veel mensen laten zich verleiden tot het maken van een keuze. De keuze die u maakt voor uw aandelen in 2019 kunt u laten beïnvloeden door vrienden of familieleden. Er zijn echter enkele belangrijke regels waar u rekening mee moet houden tijdens het beleggen.

Kooptips aandelen 2019

U doet er verstandig aan om rekening te houden met enkele regels. Zo is het belangrijk om uw aandelen ook in 2019 te spreiden, zodat u minder risico loopt op het moment dat het met een bedrijf iets minder gaat. Daarnaast is het belangrijk dat u nadenkt over de keuze die u maakt als u bijvoorbeeld een tip krijgt over een bedrijf op de AEX. Een tweede regel is namelijk dat u het bedrijf en de sector waarin u belegt goed begrijpt. Dus mocht u een tip krijgen van een bekende, dan doet u er goed aan om eerst na te gaan of de tipgever het bedrijf en de sector inderdaad goed kent. Veel beleggers kiezen daarom voor professioneel advies.

Professioneel beleggingsadvies in 2019

aandelen tips 2019Veel gebruikers van Beurstijden hebben ervoor gekozen om zich voor te laten lichten door professionals. Deze gebruikers hebben gekozen voor een abonnement bij onder andere Beleggers Belangen. Zodra u nu een abonnement opent, ontvangt u namelijk korting op dit weekblad vol met tips en adviezen. Check de kortingsabonnementen op Beleggers Belangen en laat u adviseren door professionals bij het kiezen van uw aandelen in 2019. Ook via IEX premium wordt u op de geadviseerd door professionals.

Welke aandelen kopen en welke broker in 2019?

Zodra u weet welke aandelen u wilt kopen in 2019, is het van belang om na te denken of uw broker nog wel bij u past. Zodra u aan de slag wilt gaan met de kooptips van 2019, kunt u voor onder andere het handelen op de AEX kiezen uit veel verschillende brokers. Onderstaand worden enkele grote brokers met elkaar vergeleken op de kosten die u bij deze brokers maakt.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 31-03-2020
* De prijzen in deze tabel zijn gebaseerd op het handelen in aandelen op de Nederlandse beurs.

Bovenstaand vindt u meer informatie over het kopen van aandelen in 2019. Ook vindt u meer informatie over de brokers die u kunt gebruiken in 2019. Naast het vergelijken van de prijzen is het aan te raden om de voorwaarden van de brokers goed door te nemen. Hopelijk weet u nu meer over welke aandelen kopen in 2019.