Beurstijden

Welke aandelen kopen in 2018?

Welke aandelen kopen in 2018? De afgelopen jaren zijn er enorme winsten gemaakt op de beurzen. Wat worden de aandelentoppers van 2018? Onderstaand vindt u meer informatie over kooptips voor 2018. Wees voorzichtig met aandelen tips van bekenden of personen op het internet. Iedere belegger kan u een tip geven, vaak hebben deze beleggers zelf een belang in het desbetreffende aandeel. Zodoende kunt u beter op zoek gaan naar een objectief advies.

Aandelen tips 2018

Aandelen tips 2018Bovenstaand staat omschreven dat u dient op te passen met tips van personen uit uw omgeving of van een willekeurig persoon op een beleggingsforum. Waar u daarnaast rekening mee dient te houden is dat aandelen van bedrijven afhankelijk zijn van de waan van de dag. Het nieuws beïnvloed de koersen regelmatig. Een aandelen topper in 2018 is misschien een maand later wel een aandeel waar u zich verre van dient te houden. Het is verstandig om u te laten adviseren door professionals. Zo kunt u zich inschrijven voor een beleggersblad, waardoor u iedere keer nieuwe actuele adviezen en tips ontvangt. U weet zo zeker dat u goede onderbouwde tips van professionals ontvangt. U betaald hier vaak maandelijks een relatief klein bedrag voor, aangezien deze tips uw rendement vaak beduidend verbeteren. Het voordeel van dit advies is dat deze professionals niet zomaar een kooplijst met aandelen voor 2018 publiceren, maar ze hebben eerst gedegen onderzoek uitgevoerd. U kunt deze resultaten lezen en zelf kiezen op welke tip u ingaat. Daarnaast kunt u het boek kopen Beleggen kun je zelf 2018. In dit boek staan tientallen koopadviezen en de auteur bespreekt uitvoerig kansrijke of laaggewaardeerde aandelen en voordelige, goed presterende beleggingsfondsen

Aandelen toppers 2018

Welke aandelen kopen in 2018Zodra u weet welke aandelen u wilt kopen in na het onderzoeken van de juiste tips en adviezen, kunt u aan de slag gaan op de beurs. Het is waardevol om niet uw volledige te beleggen vermogen in één bedrijf te investeren. Probeer zo veel mogelijk te spreiden. Op deze manier kunt u investeren in meerdere waardevolle tips en loopt u tegelijkertijd minder risico. U kunt de schade op deze manier beperken, mocht één advies minder goed uitpakken. U moet dan echter wel meerdere orders plaatsen. Deze transacties kosten geld. Het is dan ook verstandig om eerst de verschillende brokers met elkaar te vergelijken. Onderstaand worden verschillende bekende brokers met elkaar vergeleken op het gebied van de kosten die u maakt.

Aandelen toppers in 2018 kopen op de beurs

Zodra u één of meerdere keuzes heeft gemaakt, kunt u deze aandelen aanschaffen via een broker. Onderstaand worden enkele van de grootste brokers op de beurs met elkaar vergeleken op het gebied van de kosten die in rekening worden gebracht.

BrokerServicekosten/
bewaarloon
AanmeldkostenMinimale
transactiekosten
Aanmelden
Degiro0,0 %€ 0,00€ 2,00Aanmelden
lynx0,0 %€ 0,00€ 6,00Aanmelden
binck€ 3,00 + 0,01% (maand)€ 0,00€ 8,00Aanmelden
rabobank0,05 % (kwartaal)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
abnamro0,18 % (jaar)€ 0,00€ 10,00Aanmelden
* Gegevens bijgewerkt per 22-01-2019

Over de pagina welke aandelen kopen in 2018

Welke aandelen kopen in 2018? Beurstijden probeert u een gedegen beleggingsadvies te geven voor 2018. Zodoende staat hier niet een kooplijst voor 2018, maar probeert Beurstijden u voor het gehele jaar 2018 verder te helpen.